Sportline

Daar waar Eibach met de Pro-Kit nog de balans zoekt tussen comfort en prestatie, gaat het bij de Sportline maar om één ding: performance. De Sportline-reeks is ideaal voor auto’s die vaak op het circuit te vinden zijn. De veren zijn korter dan Pro-Kit veren, waardoor het zwaartepunt van de auto lager ligt en het rijgedrag en de wegligging verbetert.

Eibach claimt dat de Sportline weinig inlevert op rijcomfort, maar geloof ons als we zeggen dat de Pro-Kit beter geschikt is voor dagelijks gebruik. De Pro-Kit is soepeler dan de Sportline en daardoor beter geschikt om oneffenheden in het wegdek te absorberen. Doe je echter geregeld mee met circuitdagen en is comfort van ondergeschikt belang? Dan is de Sportline de betere keus.

B12 Pro-Kit en Sportline

In samenwerking met het eveneens Duitse Bilstein, marktleider op het gebied van schokdempers, heeft Eibach de B12 Pro-Kit en B12 Sportline ontwikkeld. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier om een combinatie van de B12 schokdemper van Bilstein met een veer van Eibach uit de Pro-Kit of Sportline-reeks.

Omdat Bilstein en Eibach intensief samengewerkt hebben bij de ontwikkeling van deze producten, sluiten de demper en veer naadloos op elkaar aan en is de afstelling precies zoals deze hoort te zijn. Het resultaat is een superieure en eenvoudig te installeren totaaloplossing voor het verbeteren van het rijgedrag van een auto.

Het installeren van nieuwe veren is een investering die zich dubbel en dwars terugverdient. Niet alleen in wegligging en stuurgedrag, maar natuurlijk ook in veiligheid. De slogan van Eibach is niet voor niets ‘the will to win’. Of je nu op zoek bent naar andere veren voor betere wegligging, looks, of juist een combinatie daarvan: er is geen betere keus dan Eibach.

Eibach onderdelen zijn in Nederland te verkrijgen bij Extreme-Carstyling.nl.

Extreme Carstyling is een bedrijf dat zich richt op het verkopen van producten voor het stylen en tunen van auto’s. Het bedrijf werd tien jaar geleden opgericht door twee jonge autoliefhebbers en is inmiddels uitgegroeid tot een welbekende leverancier van auto-onderdelen en advies. Één van de belangrijkste punten waar oprichter Rob Schoorl zich altijd aan heeft vastgehouden is de verstandhouding met klanten. Het zit in de bedrijfsfilosofie om altijd mee te denken met de klant en hem of haar het beste van het beste voor te schotelen.

De webshop is van alle gemakken voorzien en loodst de klant eenvoudig door alle mogelijkheden. Zo vindt u als klant eenvoudig wat u nodig heeft. Het draagt bij aan een goede gebruikerservaring. Andere ervaringen van klanten leest u hieronder.

Ervaringen van klanten met Extreme Carstyling

Dat Extreme Carstyling veel waarde hecht aan de klant, blijkt wel uit de positieve reacties die onder andere op het internet te vinden zijn over het bedrijf en de webshop. Een van de voornaamste voordelen van Extreme Carstyling tegenover andere bedrijven is de snelle levering die ze hanteren ten opzichte van hun producten. Als u een order plaatst op de webshop, wordt deze bestelling direct in ontvangst genomen en wordt gekeken naar hoe de klant zo snel mogelijk het product in huis kan hebben.

Het nut van een goede klantenservice wordt ook benadrukt door de positieve ervaringen die klanten hebben met de manier van communiceren door het bedrijf. Bij Extreme Carstyling steken ze volgens henzelf veel aandacht in een goede klantenservice omdat ze van mening zijn dat deze van topkwaliteit moet zijn. Volgens het bedrijf werpt een goede klantenservice op de lange termijn z’n vruchten af.

Tip: https://www.extremecarstyling.nl/remus

Tot slot blijkt uit reviews op Trustpilot.com dat klanten ook tevreden zijn met het product en de prijs/kwaliteit van het product. Producten zijn niet duur, maar zijn wel altijd van topkwaliteit door de sterk aangeprezen merken die Extreme Carstyling aanbiedt.

Uit dezelfde website blijkt dat klanten unaniem positief zijn over hun ervaringen met Extreme Carstyling. Veel van hen zouden zo weer een bestelling plaatsen en er zijn nauwelijks negatieve verhalen te horen. Over het algemeen is men dus erg tevreden met deze webshop.