De wereld van auto’s is de afgelopen jaren enorm veranderd. Waar we vroeger voornamelijk afhankelijk waren van benzine- en dieselauto’s, zien we nu steeds meer elektrische auto’s op de weg. En dat is niet zonder reden. Elektrisch rijden brengt namelijk vele voordelen met zich mee. Maar wat is nu precies de toekomst van elektrisch leasen en waarom is het de beste keuze voor zakelijke rijders?

De functies van full operational lease zakelijk

Een van de grootste voordelen van elektrisch leasen is dat je kunt kiezen voor een full operational lease zakelijk. Dit betekent dat je als zakelijke rijder niet alleen de auto least, maar ook alle bijkomende kosten zoals verzekering, onderhoud en wegenbelasting worden meegenomen in het leasecontract. Hierdoor heb je als ondernemer geen onverwachte kosten en kun je je volledig focussen op je bedrijf. Bovendien is het leasen van een elektrische auto ook nog eens fiscaal voordelig, omdat je gebruik kunt maken van verschillende subsidies en belastingvoordelen.

De duurzame keuze: operational lease auto

Een ander belangrijk voordeel van elektrisch leasen is dat het een duurzame keuze is. Door te kiezen voor een operational lease auto draag je bij aan een beter milieu. Elektrische auto’s stoten namelijk geen schadelijke stoffen uit en zijn daardoor veel beter voor de luchtkwaliteit. Bovendien zijn elektrische auto’s ook nog eens energiezuiniger, waardoor je als ondernemer kunt besparen op je energiekosten. Door te kiezen voor een elektrische leaseauto laat je zien dat je als bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt en draag je bij aan een duurzamere toekomst.

De toekomst is elektrisch

Het is duidelijk dat elektrisch leasen de toekomst is. Steeds meer bedrijven en overheden maken de overstap naar elektrisch rijden en ook het aanbod van elektrische leaseauto’s groeit snel. Daarnaast wordt er ook volop geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe technologieën en infrastructuur voor elektrische auto’s. Dit alles wijst erop dat elektrisch rijden de norm zal worden in de toekomst. Als zakelijke rijder kun je dus niet achterblijven en is het verstandig om nu al te kiezen voor een elektrische leaseauto.

Kortom, elektrisch leasen is niet alleen voordelig en duurzaam, maar ook de toekomst. Als ondernemer kun je niet achterblijven en is het tijd om de overstap te maken naar een operational lease auto. Zo draag je bij aan een beter milieu en ben je als bedrijf klaar voor de toekomst. Dus waar wacht je nog op? Kies voor elektrisch leasen en ervaar zelf de vele voordelen!